Besøg os på FacebookAdgang for alleKontakt osSitemapIn English

DjH ved DM i SKILLS

Danmarksmesterskabet for håndværksfag starter lokalt på din skole. Den lærling som vinder indenfor sit fag går videre til de regionale mesterskaber og herefter dystes ved DM i SKILLS.

DM i SKILLS, danmarksmesterskabet for håndværksfag - her dyster dygtige lærlinge om at blive danmarks allerbedste håndværker.

Når du besøger DM i SKILLS ser du fantastisk håndværk udført af landets allerbedste lærlinge og elever inden for deres fag.

Sidst var DM i SKILLS i Bella Centret i København. Alle hallerne var fyldt med dygtige håndværkere, som konkurrerede om at blive Danmarks bedste. Som besøgende mødte man landets dygtigste lærlinge og fik indblik i de mange forskellige håndværksfag og uddannelsesmuligheder der er med en Erhvervsuddannelse.

Der var koncentration og konkurrence i Bella Centret da DM i SKILLS blev afholdt i januar. 68.000 besøgte DM i SKILLS på 2 ½ dag og der blev sat publikumsrekord for en enkel dags besøgende på 37.000.

Omkring 300 erhvervsskoleelever var med i konkurrencen, og vinderne går videre til World Skills, som bliver afholdt i Sao Paulo i Brasilien til August.

Det næste DM i Skills afholdes i Messe C i Fredericia og det vil blive afholdt fra den 4.-6. februar 2016

DjH-elev Simon Berg, tømrerelev på Den jydske Haandværkerskole og i lære hos Thor Byg i Outrup, deltog ved danmarksmesterskabet for tømrer.