Besøg os på FacebookAdgang for alleKontakt osSitemapIn English
Forside /  Om DjH /    Aktuelt /    Pressemeddelelser

Åbent Hus 2015 på Den jydske Haandværkerskole

Den jydske Haandværkerskole (DjH) slår dørene op og inviterer inden for på skolen til Åbent Hus lørdag den 31. januar kl. 10.00 – 15.00. Dagen byder på spændende uddannelsesinformation i de forskellige afdelinger og på standene i ’Ankomsthallen’.

Guider står klar rundt omkring på skolen og viser gæsterne vej til de forskellige afdelinger. Her møder de undervisere og elever, der er klar til at fortælle om de enkelte uddannelser.

”Vi vil gerne vise vores spændende uddannelser indenfor erhvervsområdet, både til nye elever og deres forældre og til vores lokale netværk samt andre interesserede i kommunen og nabolaget. Samtidig er det en god mulighed for vores nuværende elever for at invitere familien forbi og få et indblik i, hvad hverdagen går med, mens de er på skole,” siger direktør Henrik Øelund.

Afdelingerne har forberedt aktiviteter og nogle steder konkurrencer. Flere steder på skolen er der etableret caféer der serveres gratis kaffe og kage, og bistroen er klar med en lækker buffet til en attraktiv pris.

Ankomsthallen – en spændende markedsplads

I ’Ankomsthallen’ (Teknisk Akademi) samler vi trådene. På en spændende markedsplads finder du en række interessante stande:

  • Studievejledning om alle uddannelser.
  • Oplev grundfag præsenteret på den mest spændende måde.
  • LC, Learning Center er Den jydske Haandværkerskole efter skoletid med tilbud om faglige og sociale aktiviteter.
  • Arbejdende robotter, der løfter dyne.
  • Fysik- og kemishow udført af skolens EUX-elever.

Festligt krydderi

Gruppen HABENGOODS står for underholdningen. De leverer et stompshow på finurlige instrumenter bygget af skrot.
Alle er velkomne – se programmet på www.djhhadsten.dk.

Er du på udkig efter en uddannelse, kan du få alt at vide om indhold, og om hvordan et uddannelsesforløb på DjH foregår. På DjH tilbyder vi uddannelserne: Elektriker, tømrer, tækkemand, plastmager, plastspecialist, køletekniker og EUX-tømrer og EUX-elektriker. EUX-uddannelserne er en kombination af en erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse, der giver både svendebrev og en studentereksamen, som åbner døre til et videregående studie.

Sideløbende med erhvervsuddannelserne har DjH en række AMU-kurser på programmet: Køleteknik, certificeringskurser, termografering, hårde hvidevarer, vedvarende energi og plastsvejsning.

Mere information: Anne Hansen Aamand, tlf.: 8937 0322, aha@djhhadsten.dk

EUX-studerende på Den jydske Haandværkerskole leverer en festligt og farverigt fysik- og kemishow til Åbent Hus den 31. januar 2015 – kom og se det.