Besøg os på FacebookAdgang for alleKontakt osSitemapIn English

MTU 2009

MTU - medarbejdertilfredshedsundersøgelse 2009

I april 2009 blev der gennemført endnu en medarbejdertilfredshedsundersøgelse på Den jydske Haandværkerskole. Benchmark rapporten blev lavet i samarbejde med Ennova A/S. Det er nu tredje gang DjH gennemfører en MTU, første gang var i 2003. Undersøgelsen fandt sted samtidig på 18 tekniske skoler i Danmark.

Den jydske Haandværkerskole havde den højeste deltagerprocent blandt de 18 erhvervsskoler, 96% af alle fastansatte deltog i undersøgelsen.

Det er fire år siden, vi sidst gennemførte en tilsvarende undersøgelse og efter den seneste undersøgelse blev der udpeget fokuspunkter og iværksat indsatsområder på baggrund af resultaterne. Disse områder er der netop målt på igen, og det var med en vis spænding, vi afventede de nye resultater. 

 

Resultatet af undersøgelsen giver et billede af hvordan vi som medarbejdere oplever DjH som arbejdsplads. Ser man på benchmarkrapporten, hvor vi kan sammenligne os med de 18 øvrige Erhvervsskoler, kan man kun være tilfreds med det generelle resultat. På samtlige temaer er DjH den arbejdsplads der har den højeste score. Det skal dog ikke forlede os til ikke at gøre noget, da undersøgelsen først gør en forskel for den enkelte når der sættes fokus på indsatspunkterne og der igangsættes konkrete opfølgningsaktiviteter.