Besøg os på FacebookAdgang for alleKontakt osSitemapIn English

Learning Center

Er et tilbud til dig, der er elev på Den jydske Haandværkerskole. Du kan komme hver aften og få hjælp til lektier af en tutor eller lektievejleder og deltage i arrangementer. Måske kan du også selv blive tutor.

Lektievejledning

Efter endt skoledag kan du søge hjælp til lektier og udveksle erfaringer med andre studerende i forbindelse med projekter eller værkstedsopgaver. Centeret er åbent:

  • Mandag og onsdag kl. 18.00 - 20.00.
  • Tirsdag og torsdag kl. 16.00 - 18.00.

Din lektievejleder er en af skolens undervisere. Underviseren formidler kontakten til en tutor, som kan give dig den hjælp og vejledning du behøver. Din tutor er også elev på skolen, på en af de ældste årgange, og kan med lethed genkende dine spørgsmål og problemstillinger, fordi han eller hun for nylig selv har været igennem det samme uddannelsestrin. Brug din tutor til erfaringsudveksling og vejledning.

Den jydske Haandværkerskole er en 24-timers skole, som betyder at du har adgang til dine undervinsningslokaler og værksteder døgnet rundt. Du kan også få praktisk hjælp af en tutor i værkstedet, hvis du har behov for det.

Arrangementer

Learning Centeret er en læringsramme på tværs af uddannelser som tilbyder hjælp og vejledning i dit uddannelsesforløb.

Learning Centret er ikke kun lektievejledning, men også foredrag, kurser og mange andre arrangementer, som du kan deltage i hver aften.