Besøg os på FacebookAdgang for alleKontakt osSitemapIn English

Den jydske Haandværkerskole

Ellemosevej 25

8370 Hadsten


Tlf: 89370100

Fax: 86915240

E-mail: djh(snabel_a)djhhadsten.dk

CVR. 37709514
Facebook

Forside /  

Studiemiljø

Bor du på skolen mens du læser, finder du snart ud af, at DjH er langt mere end bare skole og skolehjem. I Learning Center finder du aktiviteter af både faglig, social og sportslig karakter døgnet rundt.

Skole og kostskole

Den jydske Haandværkerskole er både skole og kostskole for dig der kommer langvejs fra. Vores skolehjem har plads til 318 elever og er en del af skolen. Skolen er indrettet efter den amerikanske campusmodel, hvor du som studerende får dækket alle dine behov indenfor bolig, forplejning, fritid og indlæring på samme sted.

Aktiviteter efter skoletid

Din dagskole, kostskole og uddannelse hænger sammen med dit fritidsliv, og foregår indenfor de samme rammer – og du har mulighed for hver aften, at være aktiv i Learning Center, som er rammen om aktiviteter døgnet rundt.

Du vil opleve, at det, at være en del af et Learning Center, vil understøtter dit læringsmiljø. Learning centeret er en læringsramme med forelæsningstilbud på tværs af uddannelser med temaer, som ikke berøres i den daglige undervining sideløbende med projektarbejde og lektievejledning. Learning Centeret holder åbent eftermiddag og aften, og er bemandet af lektievejledere og tutorer.

Basis for faglige og personlige netværk

Du bor sammen med jævnaldrende, der har samme interesser for det tekniske og håndværksmæssige som dig selv. Du kan hente hjælp hos dine medstuderende, og opbygge et stærkt fagligt og personligt netværk, som du kan benytte dig af på skolen og senere i erhvervslivet.

Bus og tog med ungdomskort

Ungdomskort giver rabat på kollektiv trafik til 16-19 prige. Ungdomskort afløser HyperCard og Uddannelseskort fra den 1. august. Læs mere